Hotel Viktória
HU
DE
EN

Foglalás
Ajánlatkérés


Wellness & Spa

Viktória mini Spa - „ A természet ihlette!”

Spa részlegünk megálmodását a hotelünk mellett található csodálatos, 10 hektár alapterület Arborétum ihlette. Összhangot próbáltunk teremteni a természet és a modern kor technikai vívmányaival. Így készült megalkotásra egyedi kialakítású mini Spa részlegünk.

A mai rohanó világunkban egyre jobban eltávolodtunk a természettől, keveset fordítunk regenerálódásra, holott természet, a természetes gyógymódok számos téren segítenek, az egészség megőrzésben, a pihenésben.Vendégeink egy nagy méretű 12 személyes óriás jakuzziban élvezhetik a víz nyújtotta élményt, egyedileg vezérelhető pezsgőztető, masszázsfejek és fényterápia tovább fokozza az élvezeteket. A vízsugarak fellazítják az izmokat és ízületeket, feloldják az energiatorlódásokat, csökkentik a fájdalmat. Átmozgatja a nyirokrendszert, mely által az immunrendszer megerősödik. Továbbá modern klórmentes vegyszerezésünknek köszönhetően érzékeny bőrűek, fiatalok is bátran használhatják medencéket, nincs az uszodákban megszokott klór szag sem.

Barlang szerű bejárattal kiépített infraszaunánk, aroma terápiával, a gyógyító hatásán túl - mindig kellemes, felüdítő élmény biztosít. Terápiás hatását alul olvashatják. A szaunázás utáni felfrissülésre, pedig egy kambala fából készült dézsazuhany áll vendégeink rendelkezésére.

Ezen kívül külön térítés ellenében vehető igénybe relax sókamránk. Ahol a több színben pompázó sófal, megvilágított sókút, sót beporlasztó, levegő-keringető rendszer és 1000 kg só biztosítja nem csak a látvány, hanem a valós terápiás hatást is.

Spa részlegünkben különtérítés ellenében számos masszázs közül választhatnak vendégeink

Infraszauna általánosan alkalmazható:
  • betegségek megelőzésére
  • testi, szellemi aktivitás szinten tartására, növelésére
  • stressz oldására
  • különböző betegségek gyógyítására, fájdalomcsillapításra
  • alak és testfelépítés javítására, fogyasztásra
  • a bőr megfiatalítására, regenerálására
  • sportolók számára bemelegítésre és edzés után
  • idősek és mozgáskorlátozottak számára

Jótékony hatás 50 °C-on!

Az infraszauna 40-50 °C-on maximálisan kifejti hatását. Ennek az alacsony hőmérsékletű, mély meleg terápiának köszönhetően a szaunázás - gyógyító hatásán túl - mindig kellemes, felüdítő élményű lesz.

Rendszeres használata során csökkennek az ízületi gyulladások, izommerevség, isiász, fej- és hátfájdalmak, veseműködési és reumatikus panaszok. A szervezetből az izzadság által eltávoznak a felhalmozódott méreganyagok.

Fogyás önmegtartóztatás nélkül!

Kúraszerű használat esetén megfelelő táplálkozás mellett, jelentős fogyás érhető el. Az infraszaunában 30-40 perces szaunázás alatt akár 600-800 kcal energiaveszteség - zsírégetés - is bekövetkezhet, melyet például kb. 15 km-es futással lehetne elérni. Megfiatalítja a bőrt, segít a cellulitis megszüntetésében.

Hírlevél
Feliratkozás


Amennyiben szeretne értesűlni legújabb ajánlatainkról, akcióinkról adja meg email címét és jelentkezzen hírlevelünkre.

Ajándékutalvány
rendelés


Megrendelés

Amennyiben ajándékutalványt szeretne kérni tőlünk, kérjük töltse ki űrlapunkat, vagy írjon e-mailt! Kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat!