Hotel Viktória
HU
DE
EN

Foglalás
Ajánlatkérés


Kirándulások a közelben

Pannónia-Ring

Sárvártól 8 km-re található a Pannónia Ring, amely Magyarország, sőt talán Európa egyik legjobb, legtechnikásabb és legbiztonságosabb versenypályája. Minden évben tavasztól őszig számos motoros és autós verseny kerül megrendezésre. A nézők részére mindig ingyenes.

Hossz: 4740m Kanyarok száma: 18
Szélesség: 11-13m
Célegyenes: 700m

Hatalmas kicsúszási zónák
Mindkét menetirányba motorozható
Nincs védőpalánk vagy egyéb akadály
A legmodernebb 2006-ban átadott mentőállomás
35 box
Benzinkút, gyorsszervíz, motorszalon, ezredmásodperc alapú időmérés, go-kart és supermoto pálya
Igényes, tiszta, tágas vizesblokkok
Nemzetközi versenyek, oktatások, tréningek
 

Szombathely

Szombathely az Alpok lábánál, Pannónia nyugati peremén fekszik. Krisztus után 43-ban Claudius Római császár alapította Colonia Claudia Savaria néven. A Borostyánkő kereskedelmi út mellett gyorsan fejlődött a város, s rövidesen Savaria lett Felső-Pannónia és a tartomány császárkultuszának központja.

A rendkívül gazdag történelmi és kultúrális hagyományokkal rendelkezik. A városban rendezett fesztiválok sokasága (Savaria tancverseny, Nemzetközi Bartók Fesztivál, Fúvószenekari Találkozó, Savaria Karnevál) és a nemzetközi vásárok jellemzik.
Kalandváros
2002 augusztusában nyitotta kapuit Európa egyik legnagyobb és egyben legbarátságosabb játszótere. A Kalandváros garantált élmény a gyerekeknek, s pár óra lélegzetvételi esély a felnőtteknek.
Nyitva tartás:
Március 15-től október 15-ig
Június - július - augusztus: 9 - 19
A nyári hónapokon kívül: 9 - 18
 

Kőszeg

Kőszeg az Alpok lábainál elterülő szubalpin klímájú település. Az elmúlt évtizedekben nem csak rendkívül gazdag történelmi hagyományairól, szinte sértetlen állapotban megőrzött történelmi építményeiről vált híressé, hanem a Magyarországon talán egyedülálló becsületkasszákról is. Az utcára kihelyezett és őrzés nélkül hagyott áruk is azt bizonyítják, hogy Kőszegen jó a közbiztonság, megbízhatók és vendégszeretők az emberek.
 

Gyöngyösfalu - Holdfényliget, az Alpokalja kalandparkja

Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a Holdfény Liget, az Alpokalja kalandparkja.
A ligetben található Magyarország egyik legnagyobb drótkötélpályája, ahol 1-12 méter magasságban lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni.
90 különböző játék várja a látogatókat már 3 éves kortól alacsony és magas kötélkerti játékok, erdei kisvasutas utazás, evezés a Gyöngyös patakon (előre bejelentkezéssel), íjászat, erdei quad, száguldó denevérpálya, óriás csúszás, kerékpártúra, csúszó korongpálya, mezítlábas élményösvény, nordic walking, vizi buborék.
A kisebb gyerekeket nyaranta indiántábor, a nagyobbakat kaland-, illetve expedíciós tábor várja.
A szabadidőkert ideális osztálykirándulóknak is. Outdoor élményiskola várja a felső tagozatos általános iskolásokat és a középiskolásokat.
Csapatépítő tréningek ideális helyszíne lehet a Holdfény Liget. Itt a munkaközösségek, baráti társaságok igazán megismerhetik egymást és saját magukat is.
A szemináriumteremben konferenciákat, megbeszéléseket, indoor tréningeget is tartanak. Van egy exkluzív rendezvénysátor is, amiben esküvőket, családi rendezvényeket tarthatnak azok, akik felejthetetlen emlékekre vágynak.
A Peron kávézóban, a Kisvasút megállója mellett többek között finom pizzákat, ínycsiklandó Semiramis kávékat ehetnek-ihatnak a vendégek.

Nyitva tartás
Tavasszal (március 15.-május 13.):
pénteken 13:00-18:00
szombat-vasárnap 10:00-18:00 óra

Nyáron (május 14.-szeptember 2):
minden nap 10:00-19:00

Ősszel (szeptember 2.- november 25.):
péntek 13:00-18:00
szombat-vasárnap 10:00-18:00
 

Ság-hegy, Celldömölk

A Sárvártól mindössze 19 km-re lévő Celldömölk település mellett található a környék leglátványosabb vulkanikus hegy maradványa. A 279 méter magas Ság-hegyet létrehozó vulkán körülbelül 5 millió éve tört ki. A geológiai eseményeket ma tanösvényen ismerheti meg a látogató. A síkságból kiemelkedő Ság-hegy kettős csonka kúpjának meredekebb lejtőin a kráterekből kiszórt vulkáni tufa, a függőleges sziklafalakon lávapadok és kürtőkitörések tanulmányozhatók. A kőzetek és a geológiai események világába tanösvény kalauzol. Leglátványosabb része a központi kráter belsejét kitöltő lávadugó.
 

Sümeg

Sárvártól 42 km-re a Balaton irányába a 84-es fő út mellett fekszik. A szabálytalan sokszög alaprajzú, észak-déli irányban hosszan elnyúló belsőtornyos vár tekintélyes maradványai a város felett emelkedő, körös-körül egyformán meredek lejtésű, de nem magas Várhegy tetején látható. A hegyoldalon szerpentinút vezet a vár nyugati oldalán álló külső kaputoronyhoz, amely a XV. században épülhetett.

Történelmi Lovas játékok

Magyarországon az újkorban a Sümegi várban kezdtek elsőként lovagi tornákat rendezni. Először csak nyaranta néhány alkalommal, mostanában pedig nyáron (júliusban és augusztusban) minden nap akár többször is, ősztől-tavaszig pedig hetente szerdán és szombaton látható a Törtémelmi Lovasjátékok program. A műsor a Sümegi Vár lábainál található Lovagi Arénában (befogadóképessége 1000 fő), vagy a fedett Lovagteremben (befogadóképessége: 500 fő) zajlik, az időjárástól függően.
 

Sonnentherme - Lutzmannsburg (Ausztria)

Lutzmannsburg-Frankenau Közép-Burgenland napfényes vidékén Ausztria legmodernebb élmény- és wellness-fürdőinek tekinthető.
Itt azok a családok, akik szórakozást és izgalmat keresnek, ugyanúgy megtalálják számításukat, mint akik teljes nyugalomra és egy kis kényeztetésre vágynak:
A kisbabák a páratlan "Babyworld" kínálatban lelhetik igazán örömüket, ahol mindent megtalál, amire a kisbabának szüksége van.
"Funny Waters" élményparkban, 1.100 m2 vízfelületen mindenki kénye-kedve szerint kitombolhatja magát. Legyen az óriáscsúszda, vagy akár hullámmedence. 2003 májusában egy új létesítmény átadására került sor, ahol Európa leghosszabb fedett téri csúszdáján száguldhatnak le."Silent Dome" pihenő fürdőben élvezheti a hatalmas vízi világot, valamint a kellemes atmoszférát.

Hírlevél
Feliratkozás


Amennyiben szeretne értesűlni legújabb ajánlatainkról, akcióinkról adja meg email címét és jelentkezzen hírlevelünkre.

Ajándékutalvány
rendelés


Megrendelés

Amennyiben ajándékutalványt szeretne kérni tőlünk, kérjük töltse ki űrlapunkat, vagy írjon e-mailt! Kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat!