Hotel Viktória
HU
DE
EN

Foglalás
Ajánlatkérés


Adatvédelmi szabályzat

Adatkezelési szabályzat

Az adatkezelő neve: S-Palace Kft.

Az adatkezelő címe: 9600 Sárvár, Deák F. u. 6.

Elérhetőség: info@hotel-viktoria.hu

Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján a regisztrált felhasználók esetében

Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása

A kezelt adatok köre:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok: felhasználónév, e-mail cím.
A felhasználó által közölt adatokat senki más felhasználó nem látja.
A www.hotel-viktoria.hu-n való regisztráció időpontja,egyéb adatváltoztatás időpontja, automatikusan naplózásra.

Az adatkezelés célja:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása.
A felhasználó önkéntes tevékenysége következtében hírlevél csoport alkotása.
A www.hotel-viktoria.hu történő regisztráció után a rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása, felhasználása hírlevél küldésére és technikai célokra (szerverek biztonságos működésének elemzésére, utólagos ellenőrzésre) illetve statisztikai célokra tárolja.

Az anonim látogató azonosító mint jelsorozat (cookie, süti) önmagában semmilyen módon nem képes az ügyfelet, azaz a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. A felhasználónak módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedi azonosító jel elhelyezését a felhasználó gépére (böngészőtől függően általában az eszközök menüben a beállítások/internetbeállítások pontban).

Megrendelőlapok, személyes adatok kezelése
Egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet formanyomtatványok kitöltésére. Az ilyen oldalakon a szolgáltatás minél hatékonyabbá tételéhez - vagy esetleg teljesítéséhez - szükséges személyes adatokat kérjük el, de arra mindvégig törekszünk, hogy a kért többletinformáció mértéke és mélysége arányban álljon a szolgáltatás igénybevételével szerezhető előnyök mértékével. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat az üzemeltető abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben a szolgáltatásokról telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel. Az e-mail címének megadásával Ön egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy e-mail címére a weblap a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, valamint tájékoztatókat küldjön. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem továbbítjuk, nem adjuk ki.

Különleges adatot nem kezelünk. Az adatok védve vannak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást kap személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését.

Az adatkezelés időtartama:
A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó regisztrált tagja a közösségnek.

Egyéb adathasználat:
Személyes adatokat harmadik személyeknek nem adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra, adatszolgáltatásra.

A személyes adatok törlése:
A felhasználó profilját jelszó megadásával profiloldalán törölheti, vagy a hírlevélbe kiküldött linkre kattintva, vagy a info@hotel-viktoria.hu címre küldött levelével töröltetheti.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:
Az S-Palace Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az info@hotel-viktoria.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

Jogérvényesítési lehetőségek:
A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát a info@hotel-viktoria.hu e-mail címen.

Hírlevél
Feliratkozás


Amennyiben szeretne értesűlni legújabb ajánlatainkról, akcióinkról adja meg email címét és jelentkezzen hírlevelünkre.

Ajándékutalvány
rendelés


Megrendelés

Amennyiben ajándékutalványt szeretne kérni tőlünk, kérjük töltse ki űrlapunkat, vagy írjon e-mailt! Kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat!