Hotel Viktória
HU
DE
EN

Foglalás
Ajánlatkérés


Ajándékutalvány rendelés

A csomag tartalma:

Rövid leírás:

Szeretné meglepni szeretteit? Egy wellness hétvégének biztos örülne...

Részletes leírás:

Lepje meg kedvesét, család tagjait, vagy barátait egy kényeztető wellness üdüléssel, és az öröm biztos nem marad el!
Önnek nem kell mást tennie, minthogy az épp aktuális csomagajánlatainkból kiválasztja a leginkább megfelelőt és jelzi felénk.

(A fizetés történhet postai úton készpénzzel, SZÉP kártyával vagy átutalással is.)
Fontosabb információkat alul olvashatják!

Amennyiben egyedi igényei vannak, munkatársaink szívesen állnak az Önök rendelkezésére egyedi csomagok összeállításánál.

Vagy keressen minket az alábbi elérhetőségek közül bármelyiken!
A nap 24 órájában rendelkezésére állunk!

Cím: 9600 Sárvár, Deák Ferenc u. 6
Tel/Fax: 06 95 / 320-525
mobil: +36 70 / 385-4731
e-mail: info@hotel-viktoria.hu
 

Tudnivalók ajándékutalvány vásárlása esetén

 

Hányféle típusú részvételi jegy rendelhető meg?


1. Előre meghatározott szolgáltatásokat tartalmazó részvételi jegy:
Ebben az esetben Ön dönti, el hogy milyen szolgáltatásokat ajándékoz a kedvezményezettnek, vagyis milyen szolgáltatások kerüljenek a részvételi jegyre.
Meghatározhatja a konkrét időpontot is, ebben az esetben kérjük egyeztessen velünk arról, hogy van-e szabad szoba az Ön által kért időpontban.
Megadhat egy beváltási határidőt is, ekkor a megajándékozott személy fogja felvenni a kapcsolatot velünk a szállás lefoglalása céljából.

2. Meghatározott névértékű részvételi jegy:
Ha Ön a szolgáltatások kiválasztását és az igénybevétel időpontjának meghatározását a megajándékozott személyre szeretné bízni hotelunk az Ön által meghatározott névértékű részvételi jegyet állítja ki és küldi el Önnek. Ebben az esetben a részvételi jegy beváltásának határideje a kiállítástól számított 1 év.
 

A megrendelés menete:

1. Ön kiválasztja, hogy mely szolgáltatásokat óhajtja igénybe venni, vagy megadja hogy milyen összegben szeretne ajándékozni Továbbá megadja a megajándékozni kívánt személy(ek) nevét, a Ön címét amire küldhetjük az utalványt valamint egy telefon számot kapcsolattartás végett
2. Mi visszaigazoljuk a megrendelést,a fizetendő összeg megjelölésével együtt.
3. Ön átutalja a pénzt, vagy elküldi postai csekken, vagy eljuttatja üdülési csekkben a kért összeget.
4. Az összeg beérkezése esetén mi visszaigazoljuk azt, majd kiállítjuk a részvételi jegyet és az Ön által megadott címre – ajánlott levélben – postázzuk.

Megrendelését az alábbi linkre kattintva indíthatja el:ajándékutalvány rendelés
 

Milyen adatokra lesz szükségünk?

A kedvezményezett(ek) neve(i) Az Ön neve, telefonszáma
Az ajándékozni szánt szolgáltatás(ok) listája vagy elnevezése (csomag neve) vagy az az összeg amilyen névértékben Ön részvételi jegyet szeretne vásárolni.
Mely időpontig legyen érvényes a részvételi jegy? (Lehet konkrét dátum is...).
Ha előre meghatározott névértékű, de konkrét szolgáltatást nem tartalmazó részvételi jegyet szeretne vásárolni, akkor a beváltási határidő a kiállítástól számított egy év.
Írjunk-e valamit a részvételi jegyre (nem kötelező)?
Postázási adatok (mely címre vagy címekre küldjük a részvételi jegyet és a számlát)
Számlázási adatok
 

Mennyi az átfutási idő és hogyan kapja meg a részvételi jegyet?

A részvételi jegyet a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül belül postai úton küldjük el az Ön részére.
Kérjük ezért, hogy olyan postacímet adjon meg nekünk, ahol Ön a posta által elérhető
 

Milyen fizetési mód közül lehet választani?

SZÉP kártya: Ebben az esetben a megrendeléskor írja meg részünkre, hogy melyik bank SZÉP kártyájával rendelkezik, és mi megírjuk, hogy mi lesz a teendője, vagy milyen információ szűkséges a fizetéshez részünkre. Mind a három szolgáltató esetén módjukba áll online mód fizetni szállodánk részére. Ahogy ez megtörtént, mi 5 munkanapon belül postázzuk Önnek a részvételi jegyet.
Banki átutalás: ebben az esetben a bankszámlánkon történő jóváírást követő 5 munkanapon belül postázzuk Önnek a részvételi jegyet. A banki adatokat a visszaigazolásban adjuk meg.
Postai utánvét: ebben az esetben a megrendelést követő 5 munkanapon belül postázzuk az utalványt. Fizetnie a postásnak kell a levél átvételekor. Postaköltség Önt nem terheli.
Rózsaszín csekk: Ebben az esetben a postán kapható rózsaszín csekket kell kitöltenie és elküldeni címünkre a megrendelt szolgáltatás ellenértékét. Ebben az esetben a postaköltséget Önnek a pénz feladásakor kell kiegyenlítenie. A részvételi jegyet az ellenérték beérkezését követő 5 munkanapon belül postázzuk.
 

De nekem S.O.S kell az utalvány, nincs 5 napom várni!

Ebben az esetben is tudunk egy átmeneti megoldást ajánlani: egy munkanapon belül elküldjük Önnek az utalványt e-mailen (.pdf formátumban), amit Ön kinyomtatva átadhat a kedvezményezettnek. Az eredeti példányt pedig néhány napon belül postázzuk Önnek!
Ezt abban az esetben célszerű kérnie, ha már csak néhány nap van hátra az ajándékutalvány átadásához, és a postai kézbesítés addig bizonytalan (a postai kézbesítés kb. 1-3 munkanap).

Hírlevél
Feliratkozás


Amennyiben szeretne értesűlni legújabb ajánlatainkról, akcióinkról adja meg email címét és jelentkezzen hírlevelünkre.

Ajándékutalvány
rendelés


Megrendelés

Amennyiben ajándékutalványt szeretne kérni tőlünk, kérjük töltse ki űrlapunkat, vagy írjon e-mailt! Kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat!